Lanturile KFC si Pizza Hut se extind cu doua noi locatii, in Timisoara

Lanturile KFC si Pizza Hut se extind cu doua noi locatii, in Timisoara

Lanturile de restaurante KFC si Pizza Hut sunt prezente din 31 martie a.c., in food court-ul din Timisoara Shopping City, noul centru comercial inaugurat in orasul de pe Bega. Restaurantul KFC acopera o suprafata de 162 mp, ofera 50 de locuri de munca si este rezultatul unei investitii de 350.000 euro. Cu aceasta unitate, KFC ajunge la trei restaurante in Timisoara.

Noul restaurant Pizza Hut este al doilea din Timisoara si reprezinta o investitie de 420.000 euro. Unitatea are o suprafata de 265 mp, la care se adauga o terasa exterioara de 140 mp. Odata cu aceasta deschidere au fost create 30 noi locuri de munca. Special pentru inaugurare, in perioada 31 martie – 03 aprilie, fanii brandului se pot bucura si de o oferta speciala din partea Pizza Hut: la oricare doua pizze mici cumparate, clientii primesc o pizza mica gratis.

“Deschiderea noului centru comercial din Timisoara a fost o ocazie buna pentru extinderea celor doua retele de restaurante.  Astfel, suntem mai aproape de fanii nostri din oras, carora dorim sa le oferim optiuni diverse pentru mese delicioase alaturi de cei dragi. Dupa cum am anuntat anterior, pregatim o serie de inaugurari anul acesta, atat pentru KFC, cat si pentru Pizza Hut, Timisoara fiind al doilea oras in care ne extindem in 2016”, a declarat Monica EftimieChief Marketing Officer KFC si Pizza Hut.

In prezent, reteaua KFC detine 59 de unitati, iar reteaua Pizza Hut, 19 restaurante in Bucuresti si marile orase.

Sursa 
 Newsletter
Abonează-te la newsletter
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru si te vom tine la curent cu cele mai noi si profitabile oportunitati de franciza, stiri, evenimente si multe alte informatii utile!