Helen Doron English îi învață pe copiii constănțeni limba engleză după o metodă unică

Helen Doron English îi învață pe copiii constănțeni limba engleză după o metodă unică

Odată cu începerea noului an școlar 2016- 2017, o companie de top din Constanța oferă angajaților cursuri de limba engleză pentru copiii lor, concepute după o metodă unică în lume, care a şcolit peste 2 milioane de copii.

Acţiunea face parte dintr-un proiect internaţional implementat de Centrul Internaţional Helen Doron English în România şi are ca obiective majore adaptarea educaţiei copiilor la rigorile societăţii globalizate şi implicarea familiilor echipelor de angajaţi în procesul de cunoaştere.

Metoda de învățare aparține unui lingvist britanic. Astfel, copiii cu vârste cuprinse între 2 şi 16 ani ai angajaţilor de la compania Chimpex se vor putea bucura de cursuri unice în lume, concepute după o revoluţionară metodă dezvoltată de către lingvistul britanic Helen Doron în urmă cu peste 30 de ani, cu scopul de a-i ajuta pe copii să înveţe limba engleză ca limbă maternă. Metoda lingvistului britanic este prezentă în peste 30 de țări din lume, unde peste 2 milioane de copii au fost educați în spiritul Helen Doron, al învățării distractive.  

Specialistul în educație Ștefania Filip, coordonatorul proiectului, ne explică faptul că acest concept nou de educație aduce copiilor bucuria de a învăța într-un mediu relaxat și în același timp stimulativ pentru elevi, unde experiența multi-senzorială este esențială în procesul de învățare și îi ajută pe copii să memoreze pe termen lung și, mai mult decât atât, îi ajută să gândească direct în limba engleză.

Un număr tot mai mare de părinți caută moduri de a-i stimula pe copiii lor să învețe limba engleză fără presiune, pentru a elimina din stresul școlar care vine odată cu procesul de învățare, iar metoda de învățare a limbii engleze Helen Doron English îi aduce pe elevii săi într-o nouă etapă educațională, cea a învățării intuitive a noțiunilor predate la clasă. „Specialiștii noștri sunt pregătiți an de an de către traineri internaționali pentru a-i învăța pe elevi limba engleză ca limbă maternă într-un mod natural, care îi determină pe copii să-și dorească să învețe și mai multe lucruri. Această metodă include și pregătirea pentru examenele internaționale de testare a limbii engleze, precum Cambridge ESOL Examinations. Practic, elevii învață la cursuri și cum să reușească în mediul academic, dar și în cel informal, de tip conversațional. Este o bucurie să vedem copii dornici să învețe și ne bucurăm de acest parteneriat, care are o deschidere deosebită pentru educație de calitate și care se implică în viitorul copiilor. Începând din luna septembrie, îi așteptăm cu mare bucurie pe noii elevi la cursuri”, menționează Ștefania Filip, managerul centrelor Helen Doron English Constanța și master francizor pentru zona de Sud-Est a țării.

Sursa 
 Newsletter
Abonează-te la newsletter
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru si te vom tine la curent cu cele mai noi si profitabile oportunitati de franciza, stiri, evenimente si multe alte informatii utile!