Freddo

Freddo
Media: 4 (2 votes)

Cu o experiență de peste 45 de ani în fruntea sectorului gelateriilor artizanale, Freddo este cel mai renumit producător în serie și comerciant din acest domeniu. Nu numai că Freddo folosește ingrediente de cea mai înaltă calitate pentru a face înghețata, dar combină, de asemenea, tradiția și inovația, ceea ce duce la creșterea loialității clienților. În calitate de lider de piață, Freddo continuă să crească și să se extindă, asigurând calitatea produselor sale acreditate cu specificațiile ISO 22000, cele mai înalte standarde de calitate pe plan mondial. Freddo are peste 180 de filiale în 8 țări. Acum aveți posibilitatea de a face parte din Freddo și să încântați generațiile viitoare.
 

Țara de origine 
AR Argentina
Anul lansării 
1970
Număr de unități (internațional) 
180
Tip contract 
Durată contract (ani) 
10
Nivel investiție 
Taxă franciză 
13.500 EURO
Redevențe 
5,00 % din CA/lună
Contribuție la bugetul de marketing 
1,50% din CA/lună
Vă rugăm să rețineți că informațiile juridice și financiare prezentate aici sunt cu titlu informativ și pot varia. Prețurile sunt exprimate în euro și este posibil sa fi fost convertite de la monedele locale la momentul listării.
 Newsletter
Abonează-te la newsletter
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru si te vom tine la curent cu cele mai noi si profitabile oportunitati de franciza, stiri, evenimente si multe alte informatii utile!