Amorino

Video
Amorino
Media: 4.8 (4 votes)

Creată de doi prieteni din copilărie, Cristiano Sereni și Paolo Benassi, Amorino a fost înființată în anul 2002. Pasiunea celor doi inițiatori poate fi evidențiată prin valorile acestora: standarde precise ale calității, consistență, plăcere și savoare, precum și atmosfera confortabilă din magazinele lor. Paolo Benassi afirma: „Obiectivul nostru este să facem înghețata de cea mai înaltă calitate, pe cât de natural posibilă și fară coloranți sau arome artificiale.” Foarte curând succesul lor le-a permis să deschidă mai multe magazine în jurul Parisului. Cozile din fața magazinelor lor fac parte acum din peisajul de vară specific Parisului.

Țara de origine 
FR Franța
Anul lansării 
2002
Număr de unități (internațional) 
250
Locații vizate 
Tip contract 
Durată contract (ani) 
5
Nivel investiție 
Vă rugăm să rețineți că informațiile juridice și financiare prezentate aici sunt cu titlu informativ și pot varia. Prețurile sunt exprimate în euro și este posibil sa fi fost convertite de la monedele locale la momentul listării.
 Newsletter
Abonează-te la newsletter
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru si te vom tine la curent cu cele mai noi si profitabile oportunitati de franciza, stiri, evenimente si multe alte informatii utile!