Kono Pizza

Video
Kono Pizza
Media: 4.1 (12 votes)

Inceputa in anul 2002 afacerea KonoPizza este un proiect unic rezultat in urma cercetarilor efectuate atat in domeniul culinar cat si in cel al inovatiilor tehnologice.

Ideea KonoPizza este simpla dar ingenioasa: aceea de a face pizza in forma unui cornet de inghetata. Aceasta forma iti permite sa mananci oriunde si oricand, fiind preparata cu ingredientele si dupa retetele clasice de pizza.

In ultimii ani KonoPizza s-a estins in tari precum Spania, Portugalia, Marea Britanie, Japonia, Canada si recent si in Romania.

Inceputa in anul 2002 afacerea KonoPizza este un proiect unic rezultat in urma cercetarilor efectuate atat in domeniul culinar cat si in cel al inovatiilor tehnologice. Ideea KonoPizza este simpla dar ingenioasa: aceea de a face pizza in forma unui cornet de inghetata. Aceasta forma iti permite sa mananci oriunde si oricand, fiind preparata cu ingredientele si dupa retetele clasice de pizza.

In ultimii ani KonoPizza s-a extins in tari precum Spania, Portugalia, Marea Britanie, Japonia, Canada. Investitie Globala 100.000 euro(pentru restaura...citiţi mai departe

Țara de origine 
IT Italia
Anul lansării 
2002
Tip contract 
Durată contract (ani) 
5
Nivel investiție 
Taxă franciză (detaliat) 

Variaza in functie de formatul de unitate deschis

Redevențe 
2,00 % din CA/lună
Vă rugăm să rețineți că informațiile juridice și financiare prezentate aici sunt cu titlu informativ și pot varia. Prețurile sunt exprimate în euro și este posibil sa fi fost convertite de la monedele locale la momentul listării.
 Newsletter
Abonează-te la newsletter
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru si te vom tine la curent cu cele mai noi si profitabile oportunitati de franciza, stiri, evenimente si multe alte informatii utile!