Tilted Kilt Pub & Eatery

Video
Tilted Kilt Pub & Eatery
Media: 4.3 (4 votes)

Cel mai bun sports pub pe care l-ați văzut vreodată, în care sunteți servit de faimoasele chelnerițe costumate în kilt! Cu alte cuvinte, pub-ul din cartierul dumneavoastră și singurul loc pentru a viziona sporturile preferate. Tilted Kilt Pub are tematica unui restaurant-bar sport, cu influențe celtice, având unități deschise în Statele Unite și Canada și care utilizează chelnerițe îmbrăcate sumar în kilturi feminine scurte (cunoscut și sub numele de „breastaurant"). Acesta a fost descris ca fiind „un Hooters cu o influență scoțiană", iar întregul personal adoptă o ținută tematică: bărbații poartă kilt și femeile poartă „mini-kilt" și sutiene în carouri.

Sloganul barului este: „O bere rece nu a arătat niciodată atat de bine!”. Primul restaurant Tilted Kilt Pub a fost deschis în Las Vegas, în Hotel și Casino Rio, în 2003, de către restauratorul Mark DiMartino, partenerii de afaceri și co-fondatorii Shannon Reilly și John Reynaud. Conceptul a fost „ un bar de sporturi cu o tematică celtică și modernă și cu...citiţi mai departe

Tilted Kilt Pub and Eatery is a Celtic themed sports bar and restaurant chain in the United States and Canada that employs scantily-clad female servers in short kilts (known as a "breastaurant").
Țara de origine 
US Statele Unite ale Americii
Anul lansării 
2005
Prima franciză 
2006
Număr de unități (internațional) 
174
Tip contract 
Durată contract (ani) 
5
Nivel investiție 
Taxă franciză 
70.000 EURO
Redevențe 
6,00 % din CA/lună
Vă rugăm să rețineți că informațiile juridice și financiare prezentate aici sunt cu titlu informativ și pot varia. Prețurile sunt exprimate în euro și este posibil sa fi fost convertite de la monedele locale la momentul listării.
 Newsletter
Abonează-te la newsletter
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru si te vom tine la curent cu cele mai noi si profitabile oportunitati de franciza, stiri, evenimente si multe alte informatii utile!