Enrique Tomas

Video
Enrique Tomas
No votes yet

Enrique Tomas este liderul de piata in comertul de jamon din Spania. Noi punem pe primul plan consumatorul si calitatea iar in fiecare din magazinele noastre exista o zona de bar unde fiecare client poate sa deguste fiecare tip de jambon Enrique Tomas. Jamonul este renumit la nivel mondial ca fiind unul cel mai delicioase produse traditionale spaniole.

Jamonul este noua alternativa la mancarea sanatoasa si de calitate. Echipele noastre de specialisti au o vasta experinta in a manipula Jamonul iar fiecare sortiment este ambalat in vid, putand fi astfel consumat si pastrat intr-o stare excelenta. Viziunea noastra pe termen lung is producem jamonul in toate formatele posibile creand un echilibru intre calitate si pret.

Țara de origine 
ES Spania
Anul lansării 
1982
Număr de unități (internațional) 
50
Tip contract 
Durată contract (ani) 
5
Nivel investiție 
Taxă franciză 
10.000 EURO
Vă rugăm să rețineți că informațiile juridice și financiare prezentate aici sunt cu titlu informativ și pot varia. Prețurile sunt exprimate în euro și este posibil sa fi fost convertite de la monedele locale la momentul listării.
 Newsletter
Abonează-te la newsletter
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru si te vom tine la curent cu cele mai noi si profitabile oportunitati de franciza, stiri, evenimente si multe alte informatii utile!