Tony Roma's

Tony Roma's
Media: 4 (3 votes)

Astazi exista peste 150 de restaurante Tony Roma's pe 6 continente. De la Las Vegas pana in Florida, de la Madrid la Tokio, Tony Roma's creaza un eveniment international cu specialitatile sale pe gratar cu flacara. Daca doriti sa aflati cum va puteti deschide propriul restaurant Tony Roma's si sunteti interesati in posibilitatile de francizare in zona dumneavoastra, aceasta este posibilitatea.

Ca partener francizat al Tony Roma's veti detine si conduce un restaurant care ofera o calitate excelenta a produselor intr-o atmosfera informala si vesela. Mai important, veti beneficia de sistemul nostru superior de sprijin al partenerului francizat. Tony Roma's se obliga sa sprijine fiecare partener francizat in fiecare stadiu al dezvoltarii operatiunilor, incluzand alegerea locatiei, construirea restaurantului, recrutarea si pregatirea personalului, marketing si alte operatiuni curente.

 

 

 

Țara de origine 
US Statele Unite ale Americii
Anul lansării 
1972
Număr de unități (internațional) 
150
Tip contract 
Durată contract (ani) 
5
Nivel investiție 
Taxă franciză 
45.000 EURO
Vă rugăm să rețineți că informațiile juridice și financiare prezentate aici sunt cu titlu informativ și pot varia. Prețurile sunt exprimate în euro și este posibil sa fi fost convertite de la monedele locale la momentul listării.
 Newsletter
Abonează-te la newsletter
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru si te vom tine la curent cu cele mai noi si profitabile oportunitati de franciza, stiri, evenimente si multe alte informatii utile!