Hooters

Video
Hooters
Media: 4.1 (10 votes)

Hooters America LLC, cu sediul principal în Atlanta, este operatorul și francizorul a peste 430 de locații Hooters în 28 de țări. Corporația deținută în privat deține 160 de unități. Primele magazine Hooters au fost deschise pe 4 octombrie 1983, în Clearwater, Florida. Cei șase fondatori au fost inițial împiedicați să personalizeze restaurantele, dar din fericire pentru America, au fost în curând lăsați să își conducă liber afacerile. Pe parcursul istoriei sale, conceptul Hooters a rămas fidel rădăcinilor sale. Actualul logo, uniformele, meniul și ambianța sunt foarte asemănătoare cu ceea ce a existat în magazinul original. Această consecvență este de înțeles având în vedere că Hooters a continuat să aibă succes și să fie cotat la un rang înalt în rândul liderilor de creștere ai industriei.

Unitățile simplu amenajate într-o tematică specifică căsuțelor de plajă sunt dotate cu muzică, ecrane de mari dimensiuni pe care sunt difuzate canale de sporturi, precum și un meniu care include fructe de mare, sandwi...citiţi mai departe

Țara de origine 
US Statele Unite ale Americii
Anul lansării 
1983
Număr de unități (internațional) 
430
Tip contract 
Durată contract (ani) 
5
Nivel investiție 
Taxă franciză 
67.000 EURO
Vă rugăm să rețineți că informațiile juridice și financiare prezentate aici sunt cu titlu informativ și pot varia. Prețurile sunt exprimate în euro și este posibil sa fi fost convertite de la monedele locale la momentul listării.
 Newsletter
Abonează-te la newsletter
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru si te vom tine la curent cu cele mai noi si profitabile oportunitati de franciza, stiri, evenimente si multe alte informatii utile!