Lizarran

Recomandat
Video
Lizarran
Media: 4.1 (12 votes)

Grupul Lizarran este unul dintre cele mai mari grupuri de restaurante din Spania si numarul unu in domeniul mancarii traditionale "tapas".

Lizarran Restaurant cu traditie, ce se situeaza pe primul loc in servirea unei specialitati Spaniole numite "tapas". Oferind clientilor sai o serie de peste 600 de sortimente de tapas. Primul restaurant a fost deschis in Barcelona Barcelona in 1988, iar in 1996 s-a nascut si prima franciza.  In Spania reprezinta un exponent al franchising-ului.

Cu peste 150 de locatii, grupul Lizarran a inregistrat la sfarsitul anului 2003 o cifra de afaceri de 54 mil de dolari. Reteaua de franciza se intinde si in exteriorul Spaniei: Germania, Italia, Portugalia, Mexic, Andora.

Țara de origine 
ES Spania
Anul lansării 
1988
Număr de unități (internațional) 
250
Tip contract 
Durată contract (ani) 
5
Nivel investiție 
Taxă franciză 
30.000 EURO
Redevențe 
5,00 % din CA/lună
Vă rugăm să rețineți că informațiile juridice și financiare prezentate aici sunt cu titlu informativ și pot varia. Prețurile sunt exprimate în euro și este posibil sa fi fost convertite de la monedele locale la momentul listării.
 Newsletter
Abonează-te la newsletter
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru si te vom tine la curent cu cele mai noi si profitabile oportunitati de franciza, stiri, evenimente si multe alte informatii utile!