Diesel

Diesel
Media: 3.4 (14 votes)

Diesel este un brand italienesc de renume, de imbracaminte, accesorii si parfumuri. Diesel a crescut constant ca renume, devenind unul dintre cele mai mari retaileri de imbracaminte casual, in special din denim, din intreaga lume.

Diesel este o companie italiana de design vestimentar. Este recunoscut pentru hainele luxoase, pret-a-porter ce se adreseaza in general unui public tanar. Compania a fost fondata de catre Renzo Rosso in 1978. Ani definitorii pentru Diesel includ 1985, 1988 angajarea lui Wilbert Das, proaspat absolvent al facultatii de design si fostul sef de design si director de creatie, 1991 (inceputul strategiei de marketing international) si 1996 (deschiderea primului magazin Diesel in New York pe Lexington Avenue) . Renzo spus ca au invatat de marketing din SUA, creativitate din Italia si sisteme din Germania.

De peste 20 de ani toate colectiile Diesel, inclusiv produsele licentiate, au fost facute in directia creativa a lui Wilbert Das. In prezent, liniile principale sunt Diesel, lin...citiţi mai departe

Țara de origine 
IT Italia
Anul lansării 
1978
Număr de unități (internațional) 
250
Locații vizate 
Tip contract 
Durată contract (ani) 
5
Nivel investiție 
Vă rugăm să rețineți că informațiile juridice și financiare prezentate aici sunt cu titlu informativ și pot varia. Prețurile sunt exprimate în euro și este posibil sa fi fost convertite de la monedele locale la momentul listării.
 Newsletter
Abonează-te la newsletter
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru si te vom tine la curent cu cele mai noi si profitabile oportunitati de franciza, stiri, evenimente si multe alte informatii utile!